søndag 27. januar 2013

Eit lite bytte...




Stadige forandringar, til glede for meg, men ikkje fullt så kjekt alltid for dei andre her i heimen. Det er nok slik av og til at det er eit eller noko som ikkje stemmer, noko ein ikkje kan setje heilt fingeren på. Då får nok sjela ikkje heilt sleppe fri frå tankejaget før etter at byttet er gjort. Slik vart det denne gongen - så for vi sjå kva det vert neste gong.

lørdag 26. januar 2013

Pendel i svart og kvitt...







Bilete knipsa på arbeidsplassen min. Desse lampane, som heng fleire meter ned i frå taket, er berre utruleg stilige. Kvar dei kjem frå veit eg ikkje, men dei er sannsynlegvis produsert i 1960 åra. Dersom eg kjem over slike til sals ein dag (det er lov å draume), skal dei definitivt kjøpast med heim.


tirsdag 8. januar 2013

Dots...




Ein ting eg aldri får nok av er knaggar. Det er faktisk så gale at vi har innført "knaggeforbod" i heimen. Knaggane  mine har nemleg ein lei tendens - dei vert så fulle av kle. Desse knaggane fekk derimot stå for eit lite regelbrote og dei har klart seg fint til no. 

søndag 6. januar 2013

Lysholdere i messing...




Eit besøk på loppemarknad før jul resulterte i desse telysholderene. Formen og kvaliteten såg bra ut ved fyrste augekast og dei var produsert i Danmark - kunne altså sjå ut som eit lite kupp. Det er berre det at eg ikkje får dei skikkelig blanke igjen, eg har prøvd med messing- og kobberpuss. Det hjalp litt, men fortsatt treng dei å verte litt reinare og blankare. Eg vert derfor veldig glad om nokon har nokre gode tips for kva eg kan gjere med desse. Ha ein fin dag.

onsdag 2. januar 2013

Earlyrider...



 


Ein av julas gåver til minstemann var denne balansesykkelen. Ein kjekk liten sak som passar born frå 1,5 år og oppover. Ekte skinnsete og eikefiner, skikkeleg tøff med andre ord - denne skal han få slite ut.